Dzikie białko to, napisana kilkanaście lat później, kontynuacja losów pracowników biura architektonicznego, których czytelnicy poznali w powieści „Lesio“.
Ten opis powinien zaczynać się od słów „Wielki Powrót Lesia…”. Zakręcony i pełen pasji architekt Lesio ponownie staje w szranki z życiem. Znany ze swojej precyzji oraz pewnego rodzaju finezji tym razem rusza tropem...
Gotuj zdrowo i pysznie według zasad mikroodżywiania!
Mikroodżywianie to nauka wykazująca związki pomiędzy stanem zdrowia człowieka a niedoborami komórkowymi wynikającymi z tego, jak się odżywiamy.
Co jeść, żeby dostarczać sobie wszystkich makro- i mikroelementów, witamin, minerałów, kwasów tłuszczowych?
Nie ma dnia, by Marta Mieloszyk-Pawelec , ekspertka mikroodżywiania, nie słyszała tego pytania...
Po zjedzeniu kanapki z pomidorem na Twojej skórze pojawiła się swędząca wysypka? Cierpisz na zgagę i niestrawność po spożyciu jakiejkolwiek potrawy z ryby? Zastanawiasz się, dlaczego ciągle masz zatkany nos i łzawiące oczy? A Twoje dziecko ma mocno zaczerwienione policzki? To mogą być objawy alergii - jednej z najczęściej występujących chorób w XXI wieku!
Alergia pokarmowa, czyli niewłaściwa reakcja...